המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 להכנת הניוקי: מרתיחים את החלב והסולת ומבשלים על אש בינונית תוך כדי בחישה למשך 5 דקות. 2 מוסיפים מלח ואת החלמונים בהדרגה אחד אחרי השני. 3 משטיחים את הדייסה על נייר אפייה, מורחים בחמאה ומקררים מעט. 4 חורצים 4 עיגולים ומפזרים פרמזן מעל. 5 אופים בתנור בחום של 230 מעלות ל15- עד 20 דקות. 6 להכנת לבבות הארטישוק: חוצים את לבבות הארטישוק לרוחבם ומטגנים במעט שמן זית במחבת פסים. 7 להכנת פסטו הפטרוזליה: טוחנים את הפטרוזיליה עם 8 כפות שמן זית, ממליחים, מפלפלים ומעבירים דרך מסננת דקה. 8 מניחים את הניוקי סולת ומוזגים מהפסטו מסביב. מניחים 3 חצאי לבבות ארטישוק מעל הניוקי, מפזרים מעט מלח וגבינת פרמזן ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|