המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הבשר והפרגיות (כל אחד בנפרד) עד לסגירתם, כשעתיים לפני הכנת המתכון. 2 מחממים בסיר רבע כוס שמן קנולה. מוסיפים לסיר בצל, שום, בצל ירוק, נענע, כוסברה ואת העגבניות ומערבבים. 3 מוסיפים את הפרגיות והבשר יחד עם הנוזלים שהבשר הגיר, ומערבבים. 4 מוסיפים כף וחצי רסק עגבניות, כף אבקת מרק עוף, כף חוויאג', רבע כפית ציפורן טחון, רבע כפית הל, מערבבים ומנמיכים את האש. 5 מבשלים במשך 25 דקות על אש בינונית ומערבבים מידי פעם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|