1 מבשלים את הבשר והפרגיות (כל אחד בנפרד) עד לסגירתם, כשעתיים לפני הכנת המתכון.
2 מחממים בסיר רבע כוס שמן קנולה. מוסיפים לסיר בצל, שום, בצל ירוק, נענע, כוסברה ואת העגבניות ומערבבים.
3 מוסיפים את הפרגיות והבשר יחד עם הנוזלים שהבשר הגיר, ומערבבים.
4 מוסיפים כף וחצי רסק עגבניות, כף אבקת מרק עוף, כף חוויאג', רבע כפית ציפורן טחון, רבע כפית הל, מערבבים ומנמיכים את האש.
5 מבשלים במשך 25 דקות על אש בינונית ומערבבים מידי פעם.