1 חותכים את הכרוב , מוסיפים לו מלח גס ומעסים מעט. מוסיפים גזר, בצל וכרוב כבוש.
2 בקערה שנייה שמים רסק עגבניות עם ציר עוף ועגבניות מרוסקות, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה ואורגנו. מערבבים הכל יחד. מוסיפים את האנטרקוט ואת תפוח האדמה. מעבירים את הכל, ביחד עם הכרוב, לסיר לחץ למשך 45 דקות.
3 סלט העלים: מעבירים לקערה את העלים והעשבים, מערבבים קלות בידיים. בכלי שמים את כל הנוזלים, מערבבים יחד ומוזגים על הסלט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.