סלט פתיתיםמשביע, קליל, מרשים והכי חשוב – טעים ועשיר. מנות כאלה אנחנו אוהבים למצוא על שולחן החג שלנו בשבועות (והאמת היא שגם בחגים אחרים)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפתיתים: מביאים הרבה מים וכף שמן לרתיחה בסיר, מכניסים את הפתיתיים ומבשלים 5 דקות, עד שהם מתרככים. מסננים ומעבירים לקערה (כמו פסטה). 2 מבשלים את השעועית והאפונה במים רותחים 5 דקות, עד שהן מתרככות מעט. 3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. מוסיפים את מרכיבי התיבול ומערבבים שוב. אם חסר מלח – מוסיפים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. עם פרמזן - בול לשבועות | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako גרסה פרווה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako** בארוחה חלבית מומלץ להגיש את הסלט עם רצועות מגורדות של פרמזן. |