1 מטגנים את הבצלים שקצצנו במעט שמן עד שהם משחימים מעט ומוסיפים את הכרשה והשום הקצוץ.
2 בוחשים על מנת שהשום לא יישרף ומוסיפים את הקמח.
3 בוחשים במהירות ומוסיפים 2 כוסות מרק וסוכר. בשלב זה האש צריכה להיות נמוכה ביותר מכיוון שהנוזלים מסמיכים מאד.
4 בוחשים היטב ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבצלצלים והגזרים.
5 מוסיפים את הבירה והכרוב הכבוש ומתבלים לפי הטעם.
6 מפזרים מעל את עלי הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומחממים על אש נמוכה עד לרתיחה קלה .
7 מעבירים לתנור לשעתיים וחצי בחום של 180 מעלות.