סלט עוף קצוץ תאילנדי עם קוסקוס קלוייש הרבה סלטי עוף, ולנו יש חולשה לקטגוריית הסלטים הזאת. את הסלט של ברק יחזקאלי אפשר לאכול גם הרבה אחרי שהתקרר והוא עדיין יהיה מרענן וטעים. ולגבי החריף? זה כבר תלוי בכם![]()
צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים ווק על אש גבוהה. 2 מפזרים את הקוסקוס היבש בתבנית וצולים בתנור שחומם ל-220 מעלות (טורבו) 5 דקות. 3 מוסיפים לווק הלוהט את העוף הטחון וצורבים קלות תוך ערבוב בכך עץ. 4 כותשים פנימה את השום והצ'ילי ומוסיפים מים. 5 מועכים בכף עץ ישרה את העוף, דואגים להפריד גושים ומבשלים אותו 3 דקות נוספות במיציו. 6 קוצצים גס את העלים הירוקים ופורסים את הבצל הסגול לרצועות דקות. 7 מעבירים לקערת ערבוב את העוף והקוסקוס הקלוי, מוסיפים את העלים ואז את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|