פשטידת פסטה לילדיםבררנים ככל שיהיו, רוב הילדים לעולם לא יסרבו לפסטה. אז קבלו דרך מהירה וטעימה להפוך את הפסטה הפשוטה לפשטידה עם עגבניות וגבינות, שהיא כבר ארוחת ערב מלאה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 15/09/13 06:55
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. 2 מכינים את הרוטב (אפשר, לחלופין, להשתמש ברוטב מוכן): מכניסים לסיר קטן את כל המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מערבבים את הקוטג' עם ביצה ומתבלים במלח ופלפל. 5 מסדרים בתבנית חסינת חום (או בארבע תבניות קטנות) מחצית מכמות הפסטה. שופכים על הפסטה חצי מתערובת הקוטג', כ-3 כפות של רוטב עגבניות וחצי מכמות הפרמזן והמוצרלה. מלמעלה שופכים שוב, לפי הסדר, את המחצית שנותרה - פסטה, קוטג', רסק עגבניות, פרמזן ומוצרלה. 6 מכסים בנייר אלומניום ואופים כ-20 דקות. מסירים את האלומניום ואופים כ-5 דקות נוספות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל |