פשטידת כרובית וברוקוליתזכרו את המספר 3, וכבר אתם בחצי הדרך - מערבבים 3 מכל מרכיב (3 ביצים, 3 כפות קמח וכו'), אופים ומקבלים פשטידת ירקות וקוואקר מעולה, משביעה ובריאה. יש כלים אישיים? בכלל פצצה
מאיר קוקבוק
| mako אוכל
| פורסם 11/09/13 06:11
צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):לתבנית איגליש קייק או 6 תבניות אישיות כמו בתמונה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה גדולה את הביצים, המיונז, השמנת, הקוואקר, הקמח והשומשום. מוסיפים את הברוקולי, הכרובית והפטריות, ממליחים ומפלפלים ומערבבים כך שהירקות יצופו היטב בתערובת. 3 משמנים כלי הגשה אישיים (או תבנית טרין/אינגליש קייק ארוכה) בחמאה או בשמן צמחי ויוצקים פנימה את התערובת. משאירים ס"מ מלמעלה, כדי שהתערובת לא תגלוש במהלך האפייה. 4 ממלאים תבנית עמוקה במים כך שיגיעו עד חצי מגובה התבניות. מסדרים את התבניות ואופים 25 דקות, או עד שהמאפה תופח ומקבל צבע זהוב ויפה. * בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל >> הנה עוד פשטידת ברוקולי מעולה |