1 מקפיצים במחבת את הגזר והגמבה עם חמאת העיזים כ-5 דקות (תוך כדי ערבוב תמידי) ומכבים את האש.
2 מערבבים בקערה את שאר החומרים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תכולת המחבת (גזר וכו') לקערה ומערבבים קלות עד קבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים.
3 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
4 מומלץ להגיש בליווי סלט ירוק כפרי.
* ניתן להחליף את התימין באורגנו.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
ליוטיוב של משק צוריאל
להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות