פשטידת תפוחי אדמה ובטטהפשטידת גבינות דלת קלוריות - תוספת צבעונית, מפתה ומשביעה לכל ארוחה חלבית
ברק חי חורש
| טרה
| פורסם 07/01/11 12:54
![]()
צילום: שי אפגין, יחסי ציבור
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, פורסים דק בעזרת קולפן ומניחים את הפרוסות בתוך קערת מים מהברז. 2 שמים בקערה את כל החומרים פרט לסולת, לתפו"א והבטטות. מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הסולת וממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות. 4 מחממים תנור ל-170 מעלות. 5 מסננים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות. 6 מוסיפים את תפו"א והבטטות לתערובת ומערבבים. 7 מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כשעה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|