מיני פשטידות קטנות וכתומותהן קטנות, כתמתמות, מתקתקות והכי כיף: לא משמינות. מתכון שיצריך מכם לשבת קצת לקלף ולגרר ירקות, אבל אחר כך התנור יעשה את שאר העבודה
נועה דורון-פנוש
| mako אוכל
| פורסם 12/12/13 07:45
צילום: mako אוכל
|
המצרכים (24 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה דלעת, גזר ובטטה. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
2 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
3 ממלאים בתערובת תבניות מאפינס קטנות או מנז'טים קטנים משומנים.
4 אופים בתנור כחצי שעה, או עד שהפשטידות מוצקות וזהובות.
* כל מנה כוללת 60 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו מרק קרם זוקיניהכנתם? ספרו לנו איך יצא! |