פשטידת 5 מרכיביםלפעמים רוצים לתקתק פשטידה. אין חשק למשהו מסובך, אין זמן ללכת לקניות. את מתכון הפלא הזה אתם הולכים לזכור בעל פה: בוחרים איזה ירק שאוהבים, מוסיפים לתערובת, וזהו. באמת, זה הכל. לכו לנוח, נקרא לכם לאכול
שי-לי ליפא
| מחלבות גד
| פורסם 10/05/15 13:15
צילום: דניאל לילה, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 מערבבים את הביצים עם חלב, קרוטונים ופקורינו. אם רוצים מתבלים במלח ופלפל, בדרך כלל הקרוטונים המתובלים מעניקים מספיק טעם לתערובת. 3 מסדרים את הירקות בכלים אישיים משומנים ויוצקים עליהם מתערובת הביצים והגבינות. 4 אופים 25-20 דקות או עד שהתערובת תופחת, מזהיבה ומתייצבת. מגישים מיד. סטיילינג: עמית פרבר ספרו לנו עם מי אתם עושים את הגד, ותוכלו לזכות בחופשה חלומית! |