פשטידת תירס וגרעיני חמניותמה אוכלים כשקר בחוץ? אצלנו זה תמיד נגמר במרק או פשטידה. אז הנה לכם פשטידה חלבית ונהדרת עם תוספת של גרעיני חמנייה, שנותנים לה טוויסט פריך ומשתלבים מעולה עם התירס
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 14/10/14 12:25
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית מרובעת בגודל של כ-20X20 ס"מ
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, שמנת חמוצה, בולגרית, גבינה צהובה, מלח ופלפל לתערובת אחידה. 3 מוסיפים גרגרי תירס, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4 מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון. 5 מפזרים גרעיני חמניות ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה בחלק העליון, יציבה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. 6 מצננים לחלוטין ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות קוקוס עם קרם לימון>> איפה אפשר ללמוד להכין סושי ממאסטר יפני? חדשות האוכל |