1 מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול. 2. בינתיים מכינים את השעועית לעבודה: שוברים את שני הקצוות ומקפלים כל שעועית לשניים. שוטפים ומסננים. 3. מבשלים את השעועית במים הרותחים למשך 3 דקות, ובינתיים פורסים את הפטריות ומטגנים במחבת בינונית עם כף שמן שומשום. 4. דגים החוצה את השעועית (לא לשפוך את המים, נצטרך אותם בשביל הנודלס) ומעבירים למחבת הפטריות. ממשיכים לטגן. 5. מכניסים את הנודלס למים הרותחים ל-3-4 דקות ומסננים. 6. מעבירים את הנודלס לצלחת הגשה, ועורמים עליהם את הפטריות והשעועית. 7. מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי, מלח ופלפל (לא צריך הרבה מלח, הסויה מלוחה), ושופכים על המנה. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.