1 מחממים שמן בסיר רחב ונמוך, פורסים רצועות בצל, רצועות גזר, רצועות גמבה ומטגנים אותם יחד עם שום. 2. להוסיף כפית דבש אחת, כף סילאן, 3/4 כוס סויה, כפית סוכר חום וכף צ'ילי חריף. 3. מוסיפים את השזיפים, המשמשים הצימוקים והקאשיו, מעט מלח ומעט שמן שומשום 4. ממשיכים לטגן ומוסיפים כרוב, אספרגוס ואננס ומבשלים עד שהירקות חצי מבושלים. 5. לקראת סוף הבישול מוסיפים נענע ובזיליקום ומכבים את האש. 6. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 7. מערבבים את הפסטה המוכנה עם הסיר, מפזרים עלי נענע ובזיליקום ומגישים.