1 טורפים את הביצים ומכניסים בהדרגה את הקמח עד שמתקבל מרקם סמיך. לשים עם הידיים עד שהבצק נעים לעבודה ולא נדבק, עוטפים בניילון ניצמד ונותנים לבצק לנוח במקרר 10 דקות.
2 מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות. מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית, מוסיפים את השום, את העגבניות, את הזיתים ומצמצמים את הנוזלים.
3 מורידים את העור משני צידי הדג וחותכים לקוביות בינוניות. מוסיפים אותו לרוטב, מטבלים בקורט מלח וקורט צ'ילי ומערבבים בעדינות כדי לא לפרק את הדג. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
4 מוציאים את הבצק מהמקרר, חוצים את הבצק לשניים ולשים לצורת עיגול. מעבירים במכונת הפסטה בדרגה הגבוהה ביותר ומרדדים לעובי חצי מילימטר. חותכים את הפסטה במכונה לצורת פטוצ'יני, ומניחים על צלחת מקומחת.
5 מרתיחים מים עם כפית מלח גס וכשהמים רותחים מכניסים אליהם את הפסטה. דקה לאחר שהמים מתמלאים קצף לבן מוצאים ומסננים היטב.
6 מחממים את הרוטב במחבת, מוסיפים את הפסטה, מערבבים ערבוב קל ומוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה.
7 ניתן להגיש עם ברוסקטה קלויה בלווי הרוטב עם הדג.