פסטה עם רצועות חזה עוףזוכת מאסטר שף מציגה: פסטה סתווית עם עוף, פטריות ועגבניות שרי. פשוט פשוט, טעים טעים
צילום: Juanmonino, Istock
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה במי מלח אל דנטה. 2 מקפיצים במחבת רחבה עם כמות נדיבה של שמן זית את רצועות העוף עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש. 3 מקפיצים באותה מחבת את הפטריות. 4 מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל החריף והעגבניות, ומתבלים במלח ופלפל. מקפיצים דקה ומוסיפים את רצועות העוף. 5 מוסיפים את הפסטה המוכנה ומקפיצים הכל תוך כדי ערבוב. 6 מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מוסיפים כמה טיפות שמן זית ומגישים. |