לקלף 2 שיני שום ולחתוך לפרוסות דקות או לכתוש. לטגן קלות על אש לא חזקה בכדי לא לשרוף את השום ואחרי דקה להוסיף את קוביית התיבולית בטעם פיטריות (גם טעם עוף יכול לעבוד) ולהמשיך לערבב יחד עם השום. לאחר דקה להוסיף 3 כפות פירורי לחם לטיגון ולערבב עוד דקה. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים יחד, ניתן להוסיף עוד כפית שמן זית. לספיגת טעמים להוסיף קצת מלח ופלפל ולקראת הסוף עוד כחצי כוס שמן זית. לערבב ביחד והכל מוכן! שופכים מעל הספגטי (כמובן שעשוי AL DENTE) את הרוטב, מגרדים גבינת פרמז'ן ומקשטים בעגבניות מיובשות מעל. רצוי להתענג לצד כוס יין :)