מכניסים לקערת המעבד את הקמח והמלח, מפעילים את המעבד על מהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את הביצים. מעבדים במשך כ- 2 דקות עד לקבלת תערובת פירורית.
כשהבצק פירורי מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב עד ליצירתו של כדור בצק גדול. במידה והבצק לא מתגבש לכדי כדור, יש להוסיף מעט מים עד להתגבשותו.
מוציאים את הבצק מהמעבד ולשים ביד עוד כ- 2 דקות או עד שהבצק חלק וגמיש.
עוטפים בנילון נצמד ומכניסים למקרר.
פותחים את הבצק במכונת פסטה לשלושה דפים בעובי 6 מ"מ.
פורסים את דפים על מגבת (נקייה היא נכנסת לסיר מים) ומחברים את הדפים בעזרת מעט מים אשר מורחים על קצוות הדפים.
עכשיו למילוי:
חולטים עלי תרד במים חמים, לאחר סיום מסננים ממים וקוצצים יחד עם עלי בזיליקום ואורגנו מעבירים לקערה ומוסיפים שום כתוש ואת הגבינות מערבבים את התערובת עד ליצירת מרקם אשר ניתן למריחה.
לוקחים את התערות ומורחים אותה על דפי הפסטה בצורה אחידה.
מגלגלים את דף הפסטה לרולדה ארוכה.
לאחר מכן מגלגלים את הרולדה במגבת וקושרים בחבל למניעת התפרקות.
מכניסים לסיר עם מים רותחים מומלחים לעשר דקות.
לאחר עשר דקות מוצאים את הפסטה מהמים ופותחים את החבלים והמגבת ונותנים לפסטה לנוח כ--15-10 דקות, לאחר מכן פורסים את הרולדה ומשכיבים את הפרוסות בתבנית חסינה לחום ששימנו, על כל פרוסה בוזקים מעט רותם עגבניות וגבינה מגורדת ומכניסים לתנור על מצב גריל על השחמה של הגבינה. ובתאבון