1 בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח. במקביל, מוזגים השמנת למחבת עמוקה ומתבלים בכפית מלח, חצי כפית פלפל שחור טחון וקורט אגוז מוסקט טחון. מביאים לרתיחה. 2. מוסיפים למים הרותחים בסיר את הפסטה. בוחשים כל כמה דקות ומוציאים אחרי כ-7 דקות, כשהפסטה היא אל-דנטה. מסננים ושוטפים במים. 3. פורסים את הסלמון לנתחים בעובי של 2 ס"מ ומוסיפים לשמנת שרתחה. מחלישים את האש ומבשלים כדקה. הופכים את הנתחים ומבשלים דקה נוספת. 4. מחלקים את הפסטה לארבע צלחות קעורות, מוזגים את הרוטב מעל, מתבלים במעט פלפל שחור ומגישים.