1 מחממים סיר גדול ובו מים מומלחים קלות. כאשר המים רותחים מבשלים את האטריות עד שהן מוכנות, אך לא רכות מדי. מנקזים את מי הבישול דרך מסננת.
2 בינתיים מכינים את הירקות: פורסים את הפטריות לפרוסות דקות. פורסים את גבעולי הסלרי ואת הבצלים הירוקים. חותכים את הפלפלים הצבעוניים לרצועות דקות וצרות.
3 מחממים את השמן בווק ומוסיפים את השום. בוחשים דקה אחת בלבד כדי לא לתת לו להזהיב. מוסיפים למחבת את הפטריות, הסלרי, הבצל הירוק, הפלפלים והאפונה הסינית. מקפיצים 3 דקות. מוסיפים את רוטב הסויה ורוטב הצ'ילי ומבשלים עוד 2 דקות.
4 מעבירים את האטריות המנוקזות אל הווק ומטגנים-מקפיצים הכל יחד עוד 3 דקות, תוך ערבוב, עד שהאטריות סופגות את כל הרוטב והרטיבות נעלמת.
5 במחבת יבשה קולים את גרגירי השומשום עד שהם משחימים קלות.
6 מזלפים על האטריות את שמן השומשום וזורים את השומשום הקלוי, גבעולי הבצל ונבטי החמניות. מגישים מיד.