1 מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים לפי הוראות היצרן.
2 מחממים מחבת גדולה בעלת תחתית כפולה, קולים קלות את הפלפל הגרוס לפתיחת טעמיו ומכבים את האש.
3 יוצקים לתוך המחבת מצקת ממי הבישול של הפסטה, מוסיפים מחצית מגבינת הפקורינו ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
4 כאשר הפסטה מוכנה מסננים אותה ומעבירים מיד למחבת.
5 מדליקים את האש ומבשלים יחד שתי דקות נוספות. מערבבים היטב תוך כדי הוספת שארית הגבינה.
6 מחלקים לצלחות אישיות ומגישים מיד.
געגועים לאיטליה | צילום:
מיכל רביבו, געגועים לאיטליה
המתכון מתוך הספר "געגועים לאיטליה" של מנה שטרום
לרכישת הספר
בתיאבון ויום פסטה שמח!