1 מבשלים קילו תפוחי אדמה קלופים במי מלח. 2. מסננים ומקררים מעט. 3. מועכים את התפוחים, מוסיפים קמח וחלמון, כף חמאה ו-2 כפות פרמזן. עוד קצת מלח ומכינים בצק. 4. צרים נקניקי בצק וחותכים אצבעות ניוקי. 5. מרתיחים מים, מוסיפים מלח. 6. מבשלים את הניוקי, מחכים שיצופו ומוציאים בעזרת כף מחוררת אחרי עוד כמה שניות. 7. מגישים בקערות עמוקות ניוקי ועליהם פסטו. 8. מגררים מעל פרמזן לפי הטעם.
פסטו: מכניסים לבלנדר עלי רוקט קצוצים, צרור גרגיר נחלים, שן שום, כוס שמן זית, פרמזן, זרעי חמנייה, מלח ופלפל שחור