1 מערבבים את חומרי הבצק ולשים לכדי כדור בצק מוצק. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-30 דקות.
2 קוצצים גס בסכין את הפילט של הדג, מתבלים בזעפרן, מלח, פלפל ומעט שמן זית.
3 משטחים את הבצק במכונת פסטה או עם מערוך על משטח העבודה עד לעובי מינימלי. חותכים למלבנים בגודל 3X6 ס"מ.
4 מניחים מעט מהמילוי בצד אחד של המלבן, ומקפלים את הצד השני מעליו לצורת מעטפה (אין למלא את הרביולי יותר מדי, כי אז המעטפת עלולה להיקרע). מתקבל רביולי בגודל 3X3 ס"מ. מרטיבים מעט את שולי הרביולי להדבקה טובה ומהדקים במזלג ליצירת מעטפה סגורה.
5 מבשלים את הרביולי במים רותחים עם מעט מלח למשך כ-3 דקות, ומוציאים לתוך מסננת לניקוז שאריות מי הבישול.
6 קולפים את העגבנייה, מוציאים את הגרעינים וחותכים את הבשר לקוביות קטנות של 0.5 ס"מ. קוצצים גם את הבזיליקום.
7 מערבבים את העגבנייה, הבזיליקום, והפיסטוקים עם שמן זית איכותי.
8 מתבלים במעט מלח ופלפל ומגישים מיד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!