חותכים את הירקות לפרוסות דקות, מתחילים מטיגון בצל בסיר עמוק, מוסיפים גמבה וגזר ומבשלים עד ריכוך, מוסיפים כרוב ופטריות ולבסוף פלפל ירוק חריף ושום קצוצים דק-דק, שופכים מעל מעט רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק בנדיבות, מוסיפים שתי כפות חמאת בוטנים וחופן נדיב של שברי בוטנים, מוסיפים תבלינים ונותנים לירקות להתבשל ברוטב כ-8 דקות, במקביל מרתיחים מים בסיר נוסף ומכינים את הפסטה (שוברים ספגטי לחתיכות קטנות) וכשמוכן- מערבבים הכל יחד בסיר של הירקות. ובתאבוןןןן