1 שמים מעט שמן זית במחבת עמוקה (אפשר ווק), כשהשמן רותח מוסיפים את מיקס פירות הים ומטגנים תוך כדי הקפצה. מוסיפים מעט יין לבן, ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית ג'ינג'ר, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים. 2. מרתיחים ומקפיצים מידי פעם, מוסיפים קמצוץ קארי ומערבבים. מוזגים כ- 125 מ"ל שמנת מתוקה למחבת, מבשלים עד לרתיחה ולצמצום הרוטב. 3. מבשלים את הפטוצ'יני, מסננים ומוסיפים לרוטב המוכן. מערבבים יחד ומפזרים גבינת פרמיג'אנו מגוררת ומעט עירית.