מניחים על הכיריים סיר עם מים ומעט מלח לבישול הפסטה ומביאים לרתיחה, בינתיים, בסיר סוטאג' שמים שמן זית ומטגנים את הבצל כ 10 דק', מוסיפים שום ואת הפטריות ומבשלים עד לאידוי הנוזלים הניגרים מהפטריות, מוסיפים את התרד ומבשלים עד לאידוי הנוזלים הניגרים מהתרד, מוסיפים את השמנת, מלח, פלפל שחור ומגרדים מעט אגוז מוסקט (ממש מעט), ומבשלים כ 6 דקות, בינתיים, מכניסים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד למצב אל-דנטה מוציאים למסננת.
מניחים בצלחת לבנה גדולה פסטה, עליה מוזגים בנדיבות מהרוטב, קורעים חתיכות קטנות של מוצרלה טריה ומגרדים פרמזן...