פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות טריותמהיר, טעים, בשרי וחם: המנה המושלמת, שיש בה הכל, למי שבכלל מתעצל לבשל![]()
צילום: יסמין ואריה צלמים, יינות ביתן
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות ומקררים. יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה. 2 מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את העגבניות והפלפל, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס מים. 3 מכניסים את הקציצות לרוטב ומוסיפים גם את הבזיליקום. מבשלים 25 דקות על אש נמוכה. 4 מבשלים חבילה שלמה של פסטה, על פי הוראות היצרן. 5 מוסיפים לסיר הקציצות את הפסטה, מערבבים ומגישים. * המתכון מאת השף סהר רפאל - באדיבות "קרנבל הבשר" של רשת יינות ביתן הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|