1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות ומקררים. יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה.
2 מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את העגבניות והפלפל, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס מים.
3 מכניסים את הקציצות לרוטב ומוסיפים גם את הבזיליקום. מבשלים 25 דקות על אש נמוכה.
4 מבשלים חבילה שלמה של פסטה, על פי הוראות היצרן.
5 מוסיפים לסיר הקציצות את הפסטה, מערבבים ומגישים.
* המתכון מאת השף סהר רפאל - באדיבות "קרנבל הבשר" של רשת יינות ביתן
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!