1 שמים את כל הרכיבים בסיר רחב או בקלחת בעלת שוליים גבוהים ויוצקים מעליהם מים ושמן זית. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
2 מנמיכים את האש, מכסים את הסיר להתרככות הפסטה, ספיגת רוב הנוזלים וקבלת פסטה עטופה ברוטב. אם יש צורך מוסיפים עוד מים רותחים. טועמים ומתקנים תיבול.
3 מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה כחמש דקות. מפזרים עוד קצת עלי בזיליקום ומגישים חם.
לגיוון: בוחרים באחת מאפשרויות התוספת לגיוון, מערבבים את התוספת פנימה לאחר שמסירים מהאש ומכסים שוב את הסיר. החום 'יבשל' את התוספות.
מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ.
ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ.
לברור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520