1 בסיר גדול, מעל להבה בינונית, שמים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את האורגנו, השום, הבצל, הפלפל החריף, הגזר והסלרי ומאדים חמש עד שש דקות.
2 מוסיפים פנימה את הבשר והתבלינים ומטגנים עד שהבשר משחים, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר.
3 מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים 2-3 דקות. מוסיפים גם את היין האדום ומביאים לרתיחה עדינה.
4 מוסיפים לסיר את כוס מרק העוף, בודקים ומתקנים תיבול ומביאים שוב לרתיחה.
5 מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה- שעתיים.
6 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
7 יוצקים את התערובת על הפסטה, מערבבים ומגישים.