* בסיר עם מים רותחים מבשלים את הרביולי למידת אל דנטה
* בינתיים בסיר בינוני ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ עם העגבניות המיובשות.
כשהעגבניות ספגו את החמאה מוסיפים פלפל, מלח ,אגוז מוסקט ואת הבזיליקום ומערבבים מעט.
* לאחר שתי דקות מוסיפים את השמנת לסיר ומביאים לרתיחה קלה ומוסיפים קצת מגבינת הפרמזן ואת הגבינה הכחולה כדי להסמיך את השמנת
* כשהרביולי מוכן במידת אל דנטה מסננים את המים מוסיפים לסיר עם השמנת ומערבבים עד שכל הרביולי מכוסה בשמנת ומבשלים כשלוש דקות בלבד.
* כשהרביולי מוכן מגישים בצלחת הגשה עגולה ומעל מוסיפים את גבינת הפרמזן וכמה עלי בזיליקום טריים.