1 בסיר כבד, על אש גבוהה, מטגנים את הבשר מכל הצדדים ומוציאים.
2 מוסיפים את כל הירקות ומטגנים עד שהם מתחילים לקבל צבע זהוב.
3 מחזירים את הבשר ומוסיפים את היין. מביאים את היין לרתיחה, מוסיפים ציר בקר, מלח, פלפל, סוכר ורוזמרין.
4 מבשלים כ–5 דקות, מכסים בנייר כסף, מעבירים לתנור ב-180 מעלות למשך כשעתיים.
5 מוציאים מהתנור, טועמים ומשלימים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
להכנת הניוקי:
1 לאחר בישול תפוח האדמה מרסקים כמו פירה ומייבשים בתוך הסיר מעל להבת גז עד לאיבוד רב הנוזלים.
2 מוסיפים 2 חלמונים ומלח. מוסיפים קמח ולשים עד קבלת בצק רך אך לא דביק. יוצרים נקניקים ארוכים ולחותכים לניוקי בגודל 2 – 3 ס"מ.
3 מבשלים בסיר עם מי מלח עד שהניוקי צפים, מוציאים עם כף מחוררת. ניתן גם לטגן במחבת עם מעט שמן זית, עד לקבלת גוון זהוב.
4 להגשה שמים מצקת או שתיים מהתבשיל ומפזרים מעל את הניוקי.
באדיבות פסטיבל ירדן וינטאג' 2010, פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה (28-29 באפריל, יקבי רמת הגולן).