מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטות

ריגטוני

צינורות פסטה קצרים ואפויים במילוי תרד וצנוברים

ריגטוני - פסטה (צילום: nsilcock, Istock)
צילום: nsilcock, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 16 יחידות ריגטוני מבושל אל דנטה

  • 1 חבילה תרד
  • 50 גרם צנובר קלוי
  • 1 כף שמן זית
  • 1 שן שום כתוש

אופן ההכנה:

1מאדים את השום בשמן זית, מוסיפים את התרד, מאדים עד ריכוך ומסננים.

2מקציפים את התרד, מוסיפים את הצנוברים ומעבירים לשק זילוף. ממלאים את הריגטוני בתערובת התרד.

3משמנים מעט את הריגטוני ואופים כ-5 דקות בחום בינוני.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il