מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פסטות

קנלוני גבינות של אמיר פיי גוטמן

פסטה אפויה במלית גבינות עדינה

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם11:58
קנלוני (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

מילוי

  • חבילה של גלילי קנלוני
  • 250 ג' גבינה לבנה 5%
  • 150 ג' גבינה מלוחה מפוררת
  • ביצה אחת
  • כף אבקת מרק פטריות
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שמיר קצוץ

רוטב

  • 3 כוסות חלב
  • 100 ג' חלב
  • 3 כפות של קמח
  • כפית שטוחה של מלח
  • חצי כפית פלפל לבן

אופן ההכנה:

מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות מערבבים את חומרי המילוי וממלאים איתו את הצינורות קנלוני. מניחים את הקנלוני הממולאים בתבנית אפייה משומנת ופונים להכנת הרוטב: בסיר קטן מחממים את החלב, ממיסים בתוכו את החמאה, ומוסיפים בהדרגה את הקמח והתבלינים. מבשלים תוך כדי בחישה מתמדת עד שהרוטב מסמיך. יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ואופים 20 דקות בתנור החם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il