1 מפלטים את הדגים, מוציאים את הקוצים, מתבלים במלח ופלפל.
2 מחממים שמנת במחבת, מוסיפים את ממרח השקדים ומתבלים במלח ופלפל. קוצצים טרגון ומוסיפים מעל. מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן. מכניסים את הפסטה לשמנת ומערבבים.
3 במחבת שחוממה מראש מטגנים את הדג, קודם את הצד של העור, לקבלת עור קריספי ואז הופכים ומטגנים קלות.
4 הרכבת המנה: בצלחת גדולה, מניחים בצד אחד את הדג וליד, בתוך צלחת נוספת מגישים את הפסטה. לעיטור חוצים עגבניות נמר ומקשטים את הצלחת.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים