הספגטי: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הפסטה וקצת שמן למשך 8-10 דקות. לאחר מכן מסננים את המים ומוזגים לצלחת. הרוטב- במקביל לפסטה, חותכים עגבניות לקוביות ומבשלים כ- 20 דקות. מוסיפים בצל חתוך לקוביות גדולות ושמנת מתוקה. לאחר שמגיעים לרתיחה, מוזגים את הרוטב למיקסר וטוחנים אותו. לאחר הטחינה מוזגים בחזרה את הרוטב לסיר וממשיכים לבשל. מוסיפים מעט וודקה לרוטב, ולאחר 10 דקות הרוטב מוכן. מגישים את הפסטה המוכנה על הצלחת, ועליה מוזגים את הרוטב. בתאבון