המצרכים :למלית:
לרוזה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות (אפשר עם צנתר זילוף). 2 משמנים היטב תבנית אפייה ומסדרים את הקנלוני הממולאים אחד לצד השני בשתי קומות. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מכינים את הרוטב: מטגנים שום בשמן זית, מוסיפים רסק וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים מים, שמנת, פרמזן ותבלינים וממשיכים לבשל עוד 5-6 דקות. 4 יוצקים את הרוטב מעל לקנלוני ומכניסים לתנור ל-40 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |