1 מבשלים את הלזניה כמו פסטה רגילה- 7 דקות במים רותחים. מסננים. 2. בינתיים מגררים את העגבניה למחבת עם כפית שמן ומטגנים דקה אחת. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות בלבד, רק עד שהריח של השום מתחיל להתפשט באוויר. 3. מוסיפים את השמנת והתיבול. מבשלים 3-4 דקות. 4. מוציאים כל עלה לזניה בנפרד מהמסננת ומניחים עליו גבינה בולגרית לפי הטעם. טעמה דומיננטי אז מומלץ לשים כמות מעודנת למדי- כ 3-5 גרם בכל עלה. 5. מגלגלים את העלה כמו קנלוני ומניחים עם הצד במקופל בתוך הרוטב. חוזרים על הפעולה עד שכל העלים מגולגלים בתוך המחבת ומבשלים 2-3 דקות. 6. מגררים את הגבינה הצהובה. ניתן גם לזלף עוד שמנת, להעשרת הטעם.