1 טוחנים במעבד מזון בזיליקום שטוף היטב עם קמח הפסטה.
2 מוציאים מהמעבד מזון ומעבירים למשטח עבודה.
3 מוסיפים את הביצים.
4 לשים עד לכדי בצק בצורת עיגול, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה וחצי, כדי שיהיה ניתן לעבוד עם הבצק.
5 מחלקים את הבצק לארבע ומתחילים לעבוד עם חלק אחד בזמן ששאר החלקים מכוסים היטב שלא יתכסו.
6 מרדדים לבצק דק.
7 קורצים את הבצק למלבנים ולוחצים מהאמצע לצורת פפיון.
8 מבשלים במים רותחים עד שהפסטה צפה.
9 מוציאים מהמים, מזלפים שמן זית, שום, מלח ופלפל ו....בתיאבון!