1 חותכים את העגבניות לרבעים גסים.
2 שמים את העגבניות במחבת עם כמות נדיבה של שמן זית, מוסיפים את השום, המלח והפלפל ומניחים להתבשל על אש גבוהה מאוד (זה חשוב!) 7-8 דקות.
3 מוסיפים את הזיתים.
4 מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים, מעט מלח וכף שמן זית, לפי הוראות היצרן.
5 כשהפסטה מוכנה מעבירים אותה ישר לרוטב, בלי לסנן.
6 מבשלים את הפסטה בתוך הרוטב עוד 3 דקות ומעבירים לכלי הגשה.
7 מגרדים מעל גבינת פרמזן, ומקשטים בכמה עלי בזיליקום ומגישים.
>> אהבתם? הנה גם הלחמעג'ון של אדי