אם יש לכם ילדים בגיל חצי שנה עד תיכון, אני מנחשת שיש לכם ברגע זה פסטה קרה במקרר, שרק מחכה לרוטב שמכינים במהירות טורבו כדי לשדך לה בכל פעם שזעקת "אני רעב/ה" נזרקת לחלל האוויר.
את הרוטב הזה באמת מכינים בדקה. אני לא עובדת עליכם, שימו טיימר ותבדקו אותי. הוא מותאם לחך של ילדים כי הוא גם קרמי וגם מתקתק ובכל פעם כשיש קצת שאריות בסיר אני מלקקת אותן עם האצבע. גורמה הוא לא, גם לא הכי בריא בעולם, אבל בעיתות לחץ ומצוקה לא צריך יותר ממנו, והכי מדהים - הוא טעים בטירוף. המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 שמים את כל המרכיבים ביחד בסיר קטן. מדליקים את האש וטורפים עד שהשמנת מגיעה לסף רתיחה. 2 טועמים, ומוסיפים עוד מלח אם צריך. מורידים מהאש. 2 יוצקים מעל פסטה ומגישים עם גבינה מגוררת מעל. >> לבלוג של עידית - טעים! * אם משתמשים ברסק עגבניות ללא סוכר, מומלץ להוסיף מעט סוכר לסיר. * אפשר להשתמש בשמנת מתוקה לבישול ואפשר גם בשמנת מתוקה 38% שהיא טעימה יותר, לא ממותקת ובמחיר בפיקוח. |