1 מערבבים את כל חומרי הבצק, לשים עד לקבלת בצק חלק ונעים. נותנים לבצק לנוח כחצי שעה במקרר. 2. מקפיצים את הכבדים עם שמן הזית עד לקבלת גוון אפרפר ואחיד. מתבלים במלח ובפלפל ומניחים להתקרר.3. מניחים את הכבדים ואת השמנת במערבל מזון ומביאים למרקם חלק מאוד. מתקנים תיבול לפי הצורך. 4. מרתיחים סיל גדול עם מים ומלח. 5. מרדדים את הבצק לעובי של שני מילמיטר וקורצים עיגולים בקוטר של 10 ס"מ. במרכז העיגול יוצרים קן ממוס הכבד ויוצקים לתוכו את החלמון (חשוב מאוד שהחלמון ישאר שלם). 6. סוגרים את הרביולי עם עלה נוסף ומהדקים היטב את הקצוות. מבשלים את הרביולי במים רותחים בדיוק לחמש וחצי דקות. 7. מניחים רביולי אחד במרכז הצלחת. מקפיצים את עלה המרווה ואת הפיסטוקים עם החמאה למשך דקה ויוצקים את הרוטב על הרביולי.