לבצל המטוגן: במחבת גדולה שמים שמן זית ובצלים חתוכים לרצועות דקות. מטגנים על אש גדולה תוך ערבוב כל דקה במשך כעשרים דקות עד שנוצר בצל שחום מאוד ומתקתק.
למלית: בסיר מניחים כרישה קצוצה דק עם 50 גרם חמאה ומיים רק עד כיסוי הכרישה, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד ריכוך ושכל המיים מתאדים. מערבבים את הכרישה המבושלת עם חצי מכמות הבצל המטוגן, מתבלים בפלפל שחור גרוס ומלח.
לבצק: מערבבים כוס מיים רותחים וכוס קמח לבן רגיל. מוסיפים חצי כפית מלח וביצה ומערבבים. מוסיפים עוד שתי כוסות קמח. לשים כמה דקות עד שנוצר בצק גמיש אבל לא דביק. עוטפים בניילון ומניחים במקרר לשעה. מרדדים על משטח מקומח מעט, עד לעובי דק וקורצים עיגולים. ממלאים במלית , מורחים את שולי מחצית העיגול במעט מים, סוגרים לחצי עיגול ומהדקים.
מניחים על משטח עם מעט קמח או סולת עד הבישול. מבשלים במיים רותחים עם מלח (כף מלח על סיר מיים גדול) עד שהם צפים ואז עוד דקה בערך. מוציאים לצלחת הגשה ומעל שמים את שאר הבצל המטוגן.