פסטה עם טונה בסיר אחדלפעמים אנחנו במצב רוח של בישול ולא אכפת לנו לבלות במטבח יום שלם, אבל לפעמים אנחנו גם פשוט רוצים שיהיה אוכל, וכמה שיותר מהר. בקטע של לתקתק ארוחה? זה המתכון בשבילכם. בקושי חצי שעה ואתם מאורגנים פיקס
יונית סולטן צוקרמן
| mako אוכל
| פורסם 23/10/18 07:39
צילום: יונית סולטן צוקרמן, יחסי ציבור
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בשמן כ-5 דקות, עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה. 2 מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים. 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את הפסטה. 4 מוסיפים 2 וחצי כוסות מים ומערבבים היטב. 5 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות על אש קטנה. מערבבים מדי פעם. 6 מוסיפים את הטונה ועוד כחצי כוס מים, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהפסטה מתרככת. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים. אם צריך – מוסיפים עוד חצי כוס מים. * המתכון לפי השיטה של רותם בן מויאל. הפסטה של יונית צוקרמן הוגשה במסעדת איטלקייה בפשפשים במסגרת יום הפסטה הבינלאומי. |