1 שוטפים את הבטטות ועוטפים אותן בנייר כסף. אופים ב-180 מעלות עד להתרככות. 2. מקלפים ומרסקים את הבטטות. מוסיפים את החמאה,שמן הכמהין, מלח ופלפל. 3. מרדדים את בצק הפסטה עד שרואים דרכו את היד. 4. מורחים מים על חצי מאורך העלה וברווח של 3 אצבעות, מוסיפים כף מהמלית. 5. מקפלים את החצי השני של עלה הפסטה על המלית, מהדקים בעזרת האצבעות וחותכים בעזרת סכין חדה את העלה בין המלית כך שנוצר רביולי ארוך וגדול (בגודל עלה הפסטה). 6. שומרים את הפסטה במקפיא עד שהרוטב מוכן. 7. הכנת הרוטב: שוטפים וחותכים את הבצל הירוק לרצועות באורך 5 ס"מ. מטגנים קלות בחמאה. 8. מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את השמנת, גבינת הצאן ומבשלים כ-2 דקות מהרתיחה. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. 9. הגשת המנה: מבשלים את הפסטה כ-5 דקות במים רותחים. מסננים ומוסיפים לרוטב. 10. מוסיפים את הרביולי ותרמיל ההל ומגישים.