1 קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן.
2 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות קטנות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך ערבוב.
3 פורסים את הנקניקיות ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את השום ומערבבים.
4 מערבבים את רסק העגבניות בכוס מים טוב טוב עם התבלינים, ומוסיפים לסיר.
5 מבשלים דקה, ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי. מערבבים, ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא - ממשיכים לבשל עד שהם מתרככים.
6 מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא מתרככת. מוסיפים מים רותחים, אם צריך.
7 מגישים חם.