פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוףכל מי שניסה את הפסטה הזאת - כולם כולל כולם - נשבע שהיא וואו, והאמת היא שזה לא מפתיע בכלל. עם תירס, שמנת מתוקה וטופ של פטריות צלויות בחמאה באמת שקשה לטעות. מזל ששבועות מתקרב |
המצרכים (2 מנות):
לפטריות:
אופן ההכנה:1 מתחילים בפטריות: מטגנים את הפטריות בחמאה עד השחמה. ממליחים. 2 הרוטב: טוחנים במעבד מזון את התירס עד לקבלת מרקם כמה שיותר חלק. 3 ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים לה את התירס. מערבבים ומוסיפים חצי מכל שמנת, חלב, פרמזן ומלח. מערבבים. 4 מסננים את הפולנטה במסננת דקה (נעזרים בלקקן), ומחזירים למחבת יחד עם שאר השמנת. טועמים ומתקנים תיבול. 5 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים לאיחוד. 6 מגישים את הפסטה, עליה הפטריות ולבסוף קצת פרמזן. פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף | צילום: יעל קצב, mako אוכל פסטה פולנטה. תראו עם איזה מרקם יש לנו עסק כאן | צילום: יעל קצב, mako אוכלממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון! |