1 משרים את האטריות במים חמים למשך 15-20 דקות. מוציאים, מסננים, מלחלחים במעט שמן ומניחים במסננת. 2. חותכים את הבצלים הירוקים לפרוסות אלכסוניות ומניחים במי קרח. 3. שמים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון ומרסקים למחית חלקה מאד. שומרים בצד חלק מהרוטב, למנה הבאה. 4. שמים 3 כפות שמן בווק וכשהוא חם מוסיפים פנימה את האטריות לטיגון קצר של חצי דקה. מזיזים אותן הצידה רגע מחוץ ללהבה. מוסיפים למרכז 5-6 כפות מהרוטב הירוק עם מעט מים לרתיחה מהירה. מחזירים את האטריות לווק ומוציאים לצלחת הגשה נאה. 5. מנחים מעל את הבצל הירוק, מפזרים מעל את הבוטנים הקצוצים ומגישים.