1 במחבת יבשה מחממים מעט את זרעי הכוסברה. מוציאים ומצננים.
2 מטגנים את פרוסות חזה האווז באותה מחבת עם מעט מאוד שמן זית. עד שהפרוסות הופכות קריספיות.
3 מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
4 בסיר עם מים רותחים מבשלים את האספרגוס לשתי דקות ומוציאים הישר לקערה עם מי קרח.
5 מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן.
6 מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם חזה האווז.
7 מוסיפים את האספרגוס ואת זרעי הכוסברה. ממליחים ומפלפלים.
>> מתכוני גורמה בפיתה